Anime és érdekesség

Az embe nem nagyon változik,

ha igen akkor drasztikusan!

MENÜ

Lélek fajták

1.Hollow: Ők olyan lelkek akik rossz útra tértek és más lelkével "táplálkoznak". Többféleképpen lehet belőlük Hollow(vagyis lidérc) méghozzá úgy hogyha elszakad vagy kiszakítják a lélekláncukat. Ez idővel magától megtörténik, ha nem tud elmenni a lelkek világába, de akár erőszakkal is kitéphetik, de meggyorsíthatják a folyamatot már csak azzal is ha "megpiszkálják". A halálistenek a lidércekkel harcolnak,hogy megmentsék az emberek lekét. Egy hollow úgy hal meg, ha kettévágják az arcán lévő maszkot.

2.Plusz: Ők csak egyszerű lelkek akik a légynek sem ártanak, de gyszerüen még az emberek világában vannak. Ők azok akik nem változnak lidércé. Az ilyan lelkeket a halálistenek küldik át a lelkek világába.

3.Menos: Nagyon ritkák és hatalmasak sok kisebb lidércből születik és sokkal erősebb mint átlagos hollow. Nehéz legyőzni de a technika ugyan az a maszkjukat kell kettévágni.

4.A földhöz kötött lelkek: Olyan lelkek akik egy bizonyos helyhez vannak kötve. Mondjuk oda ahol meghaltak, mert még nem végeztek el valami fontosat belőlük is válhat lidérc, ha nagyon szenvednek. De amúgy nem bántanak egyrészt, mert nem olyan a természetük másrész, mert helyhez vannak kötve.

5.Mesterséges lélek: A lelkek világában fejlesztették ki őket lidérc írtásra, halott emberek testébe tették őket. De aztán ezt túl erkölcstelennek gondolták, ezért elrendelték a megsemmísítésüket. De egypár ilyen mesterséges lélek megmaradt ilyen Kon is.

6. Blankok: Azok a lelkek akik nem jutnak el a lelkek világába, hanem a kétvilág közti dimenzióban bolyonganak addig amíg el nem jutnak a Sikoly völgy nevezetű helyre. Ezen a helyen választódik külön a lelkek energiája és az emlékei, így készítve fel visszatérésére az életbe.

Asztali nézet