Anime és érdekesség

Az embe nem nagyon változik,

ha igen akkor drasztikusan!

MENÜ

Szereplőkről

 

Kurosaki Ichigo

sebesülten

Egy elsős gimnazista,15 éves átlagos... vagyis hát halálisten nagyon makacs de kitartó és nagyon segítőkész. Már akkor segített a lelkeken mikor még csak egyszerű diák volt. Először Rukiától kapott halálisteni erőt. De amikor Rukia vissza ment a lelkek világába Kisuke segített neki, hogy Ichigo megtalálja a saját halálisteni erejét. Ezután szintén Urahar segítségével megtanulta kihozni a kardja erejét. Ezek után minden erejét Rukia kiszabadításába fektette. Végülis elég sok mindenkit legyőzött: A kapitányok egy részét amikor Rukia-t mentette, Bountokat, és még nem tart az anime az arancarok legyőzésénél, és még egy alak is felbukkan aki a lélekölö kardokból kihozza a valódi alakjukat! Szerintem nagyon jó anime hős Ichigo és annyi biztos, hogy rá nagyon is igaz az anime karakterek végtelen kitartása!

Kor:15

Magasság:kb. 174 cm

Súly:kb. 61 kg

Születés:Július 7.

Vércsoport:A0

Kuchiki Rukia

rukiarukia

Rukia egy halálisten akit a lelkek világából Karakurába (vagyis ahol Ichigo is él) küldenek, hogy végezzen az arra ólálkodó lidércekkel.Lehet,hogy úgy néz ki mint egy tizenéves de valójában már több mint 100 éves. Amint megjelenik Rukia feléled Ichigo lélekenergiája és amikor egy lidérccel harcolnak átadja neki az erejét. Miután az ereje Ichigohoz került kénytelen volt cserediáknak álcázni magát egy pótestben, hogy mindig Ichigo közelében maradhasson ha esetleg felbukkan egy lidérc.

Magasság: kb. 144cm

Súly: kb. 33kg

Születés: Január 14.

Vércsoport: A0

 

Inoue Orihime

inoue1inoue2

Orihime már régóta Ichigo osztálytársa és a legjobb barátai közé tartozik. Inoue árva ezért sokáig a bátyja Tora nevelte de ő is meghalt. Az ereje a hajában lévő pici, kék hajcsatban van amit a bátyjától kapott. Kiemelkedően jó alakja mindenkinek feltűnik a történet folyamán de eléggé bolondos lány.Legjobb barátja Tatsuki aki egyben Ichigo gyerekkori barátja. Eléggé érzékeny lány. Még ellenségei halálán is sírva fakad.

Magasság: 157cm

Súly: kb.45 kg

Születés: Szeptember 3.

Kor: 15

Vércsoport: B0

Sado Yasutora

sado1sado2

Sadot mindenki csak Chadnak hívja ő is Ichigo osztálytársa. Mexikói származású és nagyon,nagyon erős de barátságos és segítőkész. Nagyapja nagyon fontos volt az életében. Úgy gondolja, hogy azért olyan erős,hogy a nála gyengébbeket vagy akárkin aki bajban van segítesen. Nem látja a szellemeket se a lidérceket csak érzékeli a jelenlétüket. Ichigoval jóban van de a többiekkel is egész jó a kapcsolata nem túl beszédes sőt eléggé szótlan.

Magasság: kb. 197cm

Súly: kb. 112kg (izom)

Születés: Április 7.

Vércsoport: A0

 

Ishida Uryü

isida 1isida 2

Egy zseni mindig minden van nála ami csak kel (meg az is ami nem). Ishida egy quincy ráadásul az utolsó tag. Nagyapja tanította mindenre, harcolni is. Utálja a halálisteneket köztük Ichigot is de aztán "szövetkezik" vele és elég jól kijönnek egymessál. Aztán a Tiszta lelkek városában elveszti az erejét, de legyőz egy halál istent. Aztán amikor a bountok ellen harcolnak akkor szerez egy quincy íj szerü kelléket. Amikor azt is elveszti, akkor majd az apja tanitja meg újra arra, hogy íjjat tudjon létre hozni.

Magasság: kb.171cm

Súly: kb.55kg

Születés: November 11.

Vércsoport: AB

Urahara Kisuke

urahara 1urahara 2

Egy volt halálisten a 12. osztag kapitánya volt de mivel lélekcukorkákat hozott létre (mesterséges lelkek egy cukorka formájában mint Kon) és feltalált egy eszközt amivel a halálistenek emberi testet nyerhetnek, száműzték a lelkek világából de Yoruichi segített neki megszökni mivel gyermekkori barátok, azóta az emberek világában él. Van egy látszólag átlagos vegyesboltja találóan Urahara vegyesbolt a neve de leginkább túlvilági dolgokkal kereskedik. Leginkább a különleges képességű emberek felkutatása és képzése köti le az idejét együtt él Tessai "bácsival" Ururuval és Jintával akik különleges képességű emberek. Igazából ő segített Ichigonak teljesen halálistenné válni és megtanitotta neki, hogy lehet igazán kihasználni a kardja erejét.

Magasság: 183 cm

Súly: kb.69 kg

Születés: December 30.

Vércsoport: ismeretlen

Shihouin Yoruichi

yurouchi 1yurouchi

Még mielött hülyének néznél a macska és a lány egy és ugyanaz a személy :).Segít megszökni Uraharának így ő is az emberek világában ragad. Ígyhát macska formájában először Kisukénál, az Urahara vegyesboltban találkozhattunk vele és ő vezette el a csapatot (Ichigo, Ishida Orihime és Chad) a lelkek világába. Onnan pedig a tiszta lelkek városába. De itt szétzsakadt a csapat és azután, hogy Ichigo megküzdött Kenpachival utána Yoruichi a szárnyi alá vette. És ekkor fedte fel igazi alakját amit még meglepöbbé tett az, hogy amíg macskaként ismerték addig fiú volt de emberkért lány.

Magasság: 171cm (macskaként akkora, mint egy átlagos macska xD)

Súly: kb.46 kg

Születés: Január 1.

Vércsoport: ismeretlen

Abarai Renji

rendzsi 1rendzsi 2

Egy halálisten aki gyerekkori barátja Rukiának. A lelkekvilága egyik legszegényebb kerületéből jöttek csakhogy miután halálistenek lettek Rukiát befogadta a nemes Byakuya család így neki onnantól sokkal könnyebb volt ellentétben Renjivel. De sikerült magát hadnagyi rangik felküzdeni ami nem kis szó. Arról nem is beszélve, hogy kinek a hadnagya hiszen Renji nem más mint Kuchiki Byakuya hadnagya lett. Rukia pedig az 13. osztag tisztje (ami alacsonyabb mint a hadnagyi szint).

Magasság: kb.188cm

Súly: kb. 78kg

Születés: Augusztus 31.


Pár mellékszereplő

Shiba Kuukaku

kukaku1kukaku2

A lelkek világában látjuk először egy nagyon érdekes házban amiről késöbb kiderül, hogy egy ágyú. Ő és testvére Ganju  jutatták át Ichigoékat a tiszta lelkek városába. Annak a gömbnek a segítségével amit maga Kuukaku fejlesztett ki. Shiba Kuukaku mondhatjuk egy tűzijáték készítő.

Shiba Ganju

ganju1ganju2

Kuukaku öccse gyűlöli a halálisteneket mert a bátyjával is egy halálisten végzett. Ebből adódóan nem igazán jön ki Ichigoval sem. De ez később változik a végén szerintem már csak megszokásból szivatják egymást :P. Nővérével ellentétben ő velük is megy és amikor a csapat szétszakad hát mért is ne pont Ganju marad Ichigoval :) Ők találkoznak Hanatarouval. Aztán amikor Kenpachi is beugrik a képbe akkor Ganju, Hanatarouval megy tovább aztán amikor elérik Rukiát, Byakuya csúnyán kiüti Ganjut ezért őt is elfogják.

Jinta és Ururu

Ururuginta

Ők Kisuke "bácsi" segédjei. Ott dolgoznak az Urahara vegyes boltban. De a munka nagy részét Ururu végzi mert szófogadó ellentétben Jintával ő egy szófogadatlan lusta fiú. Mindketten segítenek a lidércek eltávolításában. Ururunak van egy ruha anyaggal betekert ágyúszerú fegyvere. Jintának pedig egy búnkó fegyvere. Ururunak még az az egyik különlegessége, hogy halálistenek ellen (is) képezték ki. Ezért ő segített Ichigonak a halálistenné válásban.

Kurosaki Karin

karinkarin2

Ichigo huga "kedves lány" (de tényleg csak...) sokszor felhúzza magát apja hülyeségein. Mióta meghalt az édesanyja egyszer sem sírt. Inkább a fiúkkal barátkozik.

Kurosaki Yuzu

juzu1juzu2

Ő is Ichigo kishuga na ő tényleg egy aranyos kedves lány. Anyja halála óta úgy érzi, hogy kötelessége rendet tartani a háztartásban, ő Karinnal szemben sokat sír.

Kon

kon1kon2

Egy plüssoroszlánba zárt mesterségeslélek akkor van rá szükség amikor Ichigo nincs a testében mert akkor ő helyettesíti. Amikor Ichigoék elmennek a lelkekvilágába akkor huga, Yuzu úgy kezeli mint valami barbi babát amitől Kon teljesen kiborul majd megszökik ezután Kanonji kinevezi Karakura királyának ez után még elég sok minden történik vele (csupa szerencsétlenség) de végül megint otthon (Ichigoék lakásában) köt ki.

Don Kanonji

kanonji 1kanonji2

Van egy örült tv-s műsora. Valamicskével nangyobb a lélekenergiája az átlagnál és látja a lidérceke meg a szellemeket és ettől már azt hiszi ő a szuperhős. Körülbelül erről szól a műsora is. Amikor véget ér a műsor kitalál egy újat "Karakura hőse meg királya" meg mindenféle örült ötlet. Beszédét néha megfűszerezi angol beszólásokkal. Eléggé lökött, de vicces XD

 

Asztali nézet